Skip to toolbar

Email notification

Home Forums Technical Support Email notification

Supported by (Turn Off)

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  warworksdk 4 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1347012

    sundancer
    Participant
    10302xp

    For some odd reason I don’t get any email notifications any more. Last Emails I got were from the 8. February. @tgu3 @timchubb any backend changes? provider blacklisted? (Yes I checked my spam folder ;))

    #1347013

    warzan
    Keymaster
    16760xp

    @timchubb had taken notifications offline over the weekend while he works on a performance issue related to sending them out.

     

    (we think that is the cause of the 524 errors and the slow forums etc)

    #1347014

    sundancer
    Participant
    10302xp

    Ah, thanks @warzan Could this also have any connections to the XLBS being terribly slow? (I’m not able to get consistent video higher 360p instead of heaving a 100/40MB VDSL line.

    #1347024

    warzan
    Keymaster
    16760xp

    @sundancer unfortunately not, that will be to do with the CDN network that vimeo use (most probably) the videos are entirely hosted on their infrastructure, so unless there is some form of browser issue we can diagnose its most likely down to a gremlin in their system. 🙁

    #1347739

    somegeezer
    Participant
    5440xp

    Emails are back but have some goofy HTML (in Android Gmail at least). Not the end of the world but I thought you might want to know.

    Screenshot_20190212-151245_Gmail

    #1349813

    warworksdk
    Participant
    1198xp

    There’s certainly something odd going on with the mails right now.

    At least the links now works, but it looks like there’s an encoding issue with some HTML code being displayed in plain text.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Supported by (Turn Off)