Skip to toolbar

Not all forum threads cycling to front page

Home Forums Technical Support Not all forum threads cycling to front page

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  oriskany 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1214286

    oriskany
    Participant
    19952xp

    Good afternoon ~

     

    I’ve noticed a small issue,  not really an emergency at all – but when people post on some threads, they don’t appear on the front page or cycle to the top of the list.  On other threads, they do.

    One thread that is not is the:

    Centennial Gaming in the Great War – Returns!

    Members have posted on there in the last 40 minutes and it never appeared on the top of the forum panel on the front page, or the side panel when one looks in historical content.  It never has.

    I just checked, and this thread didn’t cycle to the front either.

    Is there a setting I’m missing when starting a new thread?

    #1214598

    warzan
    Keymaster
    12589xp

    I thought this was happening myself, and was asking Tom about this yesterday, but he thought it was working fine.

    Let us look into this some more to see whats happening (Most likely we are not using the right query somewhere!)

    #1214604

    warzan
    Keymaster
    12589xp

    We might know what the problem is here – we’ll look into how we change it mate

    #1214867

    oriskany
    Participant
    19952xp

    Seems to be working now, at least for threads I’m tracking.  Thanks for the quick fix!  😀

    #1219012

    warzan
    Keymaster
    12589xp

    We pushed a fix for this during the morning @oriskany (on both the home page and sidebar)

    Should work better now mate

    #1219027

    oriskany
    Participant
    19952xp

    Thanks, sir.  I’ll toss a quick comment on an old thread and see if it cycles up.  😀

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.